Social

#sorin oprescu #bucuresti #hipermarket

Primarul Capitalei vrea sa mute hipermarketurile la periferie

Sorin Oprescu, primarul general al municipiului Bucu­resti, vrea ca hipermarketurile sa fie construite, de acum inainte, doar la periferia orasului.

"Hipermarketurile vor incepe sa intre intr-o politica de periferie a Capitalei. Si daca promite Oprescu, Oprescu face, chiar daca incearca unii sa-l opreasca", a explicat primarul general la Realitatea TV.

Intentiile primarului vizeaza viitoarele hipermarketuri. Daca romanii vor cumpara mai mult din class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/piete" title="piete">piete " title="piete">piete si magazine mici, hipermarketurile ar putea reduce preturile.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat deja cheltuirea a 54 de milioane de lei pentru drumuri de acces dinspre Soseaua Chitilei catre un nou mare centru comercial, potrivit Gandul.info.

In timp ce Sorin Oprescu vrea sa incurajeze cumparaturile din piete, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, spune ca in Romania exista doar zone de evaziune fiscala.

"Pietele din marile municipii ar trebui organizate in favoarea celor care produc si care vand. Ceea ce e acum in piete nu e nici supermarket, nici market, nu e nimic. E o zona de evaziune, de specula, de tot ce vrei. Numai intermediari, unii autorizati, altii neautorizati", a explicat ministrul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea