Social

#Arena Naytionala #Razvan Sava #primar bucuresti #national arena

Primarul Bucurestiului: “Mi s-a spus sa mint”

Acuzatii grave lansate de primarul interimar al Bucurestiului, Razvan Sava. Primarul sustine ca, in cadrul discutiilor pe care le-a avut cu sefii fotbalului romanesc, Razvan Burleanu si Gino Iorgulescu, i s-a cerut inclusiv sa minta pentru ca stadionul sa fie redeschis.


“Domnul Burleanu a venit cu un ton mai vehement. La un moment dat mi s-a spus in timpul discutiilor: Ce, n-ai mintit niciodata?! Minti si tu acum, ca totul e bine! Nu pot sa va spun cine a zis asta. Adica sa-mi asum responsabilitatea, sa zic ca totul este OK, desi eu nu cred asta.

Domnul Burleanu ma tot acuza ca eu sunt principalul vinovat ca nu se deschide Arena Nationala. Domnul Iorgulescu a fost mai impaciuitor, pe principul sa fie bine ca sa nu fie rau”, a declarat Sava pentru Gazeta Sporturilor.

Arena Nationala  a fost inchisa anul trecut, la scurt timp dupa dezastrul din clubul Colectiv, dupa ce s-a aflat ca stadionul nu a primit autorizatia pentru incendii din partea ISU, care sustine ca materialul din care a fost realizat acoperisul retractabil al National Arena nu este omologat in tara noastra si, prin urmare, nu pot emite avizul.

In ultima periada au existat tot felul de initiative pentru ca stadionul sa fie redeschis si fara aceasta autorizatie, insa Arena Nationala ramane cel putin pentru o perioada cu portile inchise.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea