Social

#primar #suceava #talharie #legat

Primarita, legata de maini si de picioare in propria casa

Primarita unei comune din Suceava a fost legata de maini si de picioare si amenintata cu pistolul in propria casa. Ea a fost lovita cu un pistol in cap de catre patru hoti, care au furat si bunuri din locuinta.

Maria Plesca este primar in comuna suceveana Voitinel, judetul Suceava. In noaptea zilei de sambata in casa ei au patruns patru persoane, cu fetele acoperite cu cagule care au lovit-o cu un pistol in frunte, au legat-o de maini si de picioare si i-au pus o perna pe fata.

Potrivit Realitatea.net, talharii au furat din casa bijuterii si bani, respectiv suma de 4.000 de lei. Dupa plecarea hotilor, femeia a reusit sa se dezlege si sa anunte Politia, care a instalat filtre in satele din preajma comunei Voitinel. Echipa de ancheta a fost condusa chiar de seful IPJ Suceava, comisarul sef Ioan Nicusor Todirut.

Politistii au reusit sa prinda unul dintre talhari la doar cateva ore de la producerea jafului.Unul dintre filtre l-a oprit pe  Constantin Nita , un barbat de 39 ani din orasul Vicovu de Sus, care a fost retinut si dus in fata procurorilor, masina lui fiind ridicata pentru analiza. Se pare ca automobilul a fost folosit pentru a comite talharia iar politistii incearca sa adune cat mai multe indicii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea