Social

Primarii judetului Cluj au fost informati despre alegeri

Primarii din comunele judetului Cluj au asistat ieri la o sedinta de instruire organizata de Institutia Prefectului pe tema organizarii si desfasurarii alegerilor locale din vara.

Reprezentantii Prefecturii au organizat ieri o sedinta de instruire a primarilor si secretarilor primariilor din judetul Cluj cu privire la procedurile de organizare a alegerilor locale din iunie 2008. In cadrul discutiilor, care au avut loc in Sala Mare a Primariei Cluj-Napoca, prefectul Calin Platon a mentionat ca doar trei localitati din judet, respectiv Risca, Mociu si Cornesti, nu au transmis deocamdata datele privind locatia birourilor electorale de circumscriptie.

Platon a mentionat faptul ca, o data stabilite, a solicitat respectarea sediilor propuse, pentru a nu aparea probleme cu asigurarea utilitatilor si a pazei, si a solicitat, pe aceleasi considerente, sesizarea cazurilor in care aceeasi cladire va gazdui mai multe sectii de vot . Reprezentantii Directiei de evidenta a persoanelor au solicitat revizuirea listelor permanente si transmiterea prompta a modificarilor aparute. (continuarea in Monitorul de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Cluj

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea