Social

Primaria il vrea pe Mutu la FC Arges

Dupa ce a negociat cu Becali si Netoiu, Tudor Pendiuc i-a avansat o oferta de preluare a echipei de fotbal si lui Mutu.

Adrian Mutu a primit din partea autoritatilor locale oferta de a cumpara pachetul majoritar al societatii euro la bugetul de stat. Se pare ca in spatele acestei intentii este primarul Tudor Pendiuc, un fervent sustinator al fotbalistului pitestean. Daca vedeta Juventusului va accepta sa achizitioneze cele 51% dintre actiunile societatii, el va trebui sa faca o oferta mai buna decit cele ale lui Gigi Netoiu si Gigi Becali, alti doi investitori interesati de FC Arges. Primul este un apropiat al antrenorului Sorin Cirtu, iar cel de-al doilea a avut deja o runda de negocieri cu autoritatile locale, pretul oferit fiind de 1,5 milioane de euro, cu conditia sa nu preia si arieratele. Nu este exclus ca in spatele lui Mutu sa se afle nasul sau, Nicu Gheara , care a mai dorit sa investeasca anul trecut, alaturi de Gigi Netoiu, in Universitatea Craiova.

Varianta Mutu este agreata de autoritatile locale, care ar impaca astfel si suporterii, vulturii violeti declarindu-se impotriva transformarii echipei care a cistigat de doua ori campionatul Romaniei intr-un satelit pentru formatiile bucurestene. Intre timp, firma PIC a revenit printre sponsorii clubului pitestean, decizia de a aparea din nou pe tricourile violetilor fiind luata dupa victoria pe terenul celor de la Dinamo din runda precedenta.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea