Social

#primarie #bucuresti #pasaj #subteran #piata presei libere

Primaria Capitalei vrea pasaj subteran in Piata Presei Libere

Chiar daca zeci de mii de soferi care circula zilnic pe DN 1, la iesirea din Capitala, stau bara la bara zeci de minute, påna cånd se vor finaliza lucrarile la pasajul subteran Baneasa, primarul Sorin Oprescu promite ca anul acesta vor demara lucrarile un alt pasaj subteran de la Casa Presei Libere.

„Incercam ca si pasajul de la casa presei libere sa fie gata odata cu Pasajul Baneasa , astfel incat conflictul de trafic sa nu se mute dintr-o parte intr-alta a Capitalei”, a spus primarul general, citat de Mediafax.

Oprescu a vizitat, ieri, santierul de la Pasajul Baneasa si cel de la Vatra Noua, unde se desfasoara lucrari de construire si reabilitare a sistemului de alimentare cu apa, canalizare, drenaj si drumuri pentru zonele Straulesti, Odai, Vatra Noua, Otopeni Nord si Chitila Triaj. „Lucrarile municipalitatii vor fi finalizate in luna iulie”, a afirmat Oprescu.

 ( citeste continuarea in Gardianul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea