Social

#aparate de aer conditionat #fatade cladiri #culori cladiri

Primaria Capitalei stabileste noi reguli: fara aparate de aer conditionat pe fatada cladirilor

Bucurestenii nu vor mai avea voie sa isi monteze aparate de aer conditionat si nici antene de satelit pe fatadele cladirilor din Capitala, potrivit unui proiect de hotarare al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care urmeaza sa fie aprobat.

De asemenea, locuitorii din Bucuresti care nu vor realiza lucrarile de intretinere a fatadelor cladirilor din Centrul Vechi vor fi amendati cu pana la 8.000 de lei.

Pentru reamenajarea cladirilor din Capitala s-a stabilit un cod de culori. Asadar, se vor folosi culori deschise, precum alb, gri, bej, galben, iar cromatica va fi aprobata de arhitectul-sef al Capitalei.

"Aceste masuri, in marea lor majoritate, sunt prevazute in avizul de urbanism. Nu este o noutate, doar ca nu se aplica. Acum exista si suportul sa se dea amenzi. Deci nu este o initiativa neaparat a Primariei Capitalei, ci este vorba de aplicarea unei legi. Ne propunem sa facem oarecare ordine in aceasta zona a fatadelor, nu neaparat brutala, ci in timp", a declarat Gheorghe Patrascu, arhitectul-sef al Capitalei, potrivit Mediafax.

Sursa foto: ascendentromania.infoconstruct.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea