Social

#combaterea tantarilor #insecticide #primaria capitalei

Primaria Capitalei a luat masuri suplimentare impotriva tantarilor

Primaria Capitalei a luat masuri suplimentare in vederea combaterii tantarilor, in conditiile in care vremea caniculara favorizeaza inmultirea rapida a acestora. Astfel, un elicopter a survolat, marti, Bucurestiul si a imprastiat substante biocide pana la ora 9.00.

A fost vizata o suprafata de 423 de hectare din parcurile Tineretului, Pantelimon, Plumbuita, Titan, Kiseleff, Carol, Izvor, Cismigiu, Giulesti, Herastrau, Parcul National al Copilului, Crangasi, precum si in zonele lacurilor Tei si Vacaresti.

"Tratamentele se efectueaza dimineata, in intervalul orar 5.30 - 9.00, si pentru a evita, pe cat posibil, contactul oamenilor cu substanta pulverizata din elicopter. Efectuarea acestui program va cuprinde doua tratamente. In parcurile unde se vor face tratamente avio, SC 3D Romania a amplasat avertizoare cu data si intervalul orar in care sunt aplicate insecticidele", se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea