Social

Prima surpriza la Roland Garros: Vaidisova, OUT!

Cap de serie numarul 15, Nicole Vaidisova a fost invinsa duminica de compatrioata sa, Iveta Benesova, venita din calificari, scor 7-6, 6-1, in mansa inaugurala a turneului Roland Garros dotat cu premii in valoare de 6.947.960 de euro.

 

Fosta semifinalista a Roland Garros-ului in 2006, Vaidisova a fost invinsa intr-o partida care a durat doar 76 de minute. Aceasta este cea mai slaba performanta a tenismenei din Cehie pe zgura franceza.

Intr-un alt meci disputat duminica, Ana Ivanovic a trecut de Sofia Arvidsson cu 6-2, 7-5. Locul doi in ierarhia WTA dupa retragerea lui Justine Henin, sarboaica si-a adjudecat primul set fara probleme, avand insa ceva probleme in cel secund. „A fost primul meci pentru mine, nu a fost deloc usor. Adversara mea a fost intr-o forma de zile mari si nu am avut parte de un meci deloc usor, mi-a pus destule probleme”, a declarat Ivanovic la sfarsitul partidei.

Romania este reprezentata de patru jucatoare la Roland Garros: Raluca Olaru , Edina Gallovits , Sorana Carstea si Monica Niculescu . Raluca Olaru va juca in mansa inaugurala cu Stephanie Cohen-Aloro (Franta), in timp ce Edina Gallovits o va intalni pe Victoria Azarenka (Belarus), cap de serie numarul 16, iar Sorana Carstea va debuta cu Anne Kremer (Luxemburg). Monica Niculescu a fost initial eliminata in ultimul tur al calificarilor, dar a intrat pe tabloul principal feminin din pozitia de lucky loser si va debuta cu Jelena Jankovic , cap de serie numaul 3.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea