Social

#slujba #pelerinaj #florii #Catedrala a Neamului

Prima slujba in noua Catedrala a Neamului va avea loc de Florii

Prima slujba care va fi oficiata in noua Catedrala a Mantuirii Neamului, una dintre cele mai mari constructii bisericesti din Romania, va avea loc cu o saptamana inainte de Paste, chiar de Florii.

Lacasul va avea la finalizare o inaltime de 120 de metri, adica de 5 ori mai mare decat Coloana Infinitului, si va fi vizibil din orice punct al Capitalei.

In acest moment, constructia este ridicata la rosu si va fi gata in 3 sau 4 ani. Catedrala Mantuirii Neamului are o capacitate de 5.000 de persoane. Pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului vor fi necesare aproape 400 de milioane de lei.

"Participantii la pelerinajul de Florii isi vor putea face o imagine despre cum arata infrastructura Catedralei atunci cand vor lua parte la slujba de binecuvantare ce va fi oficiata pe planseul de cota 0, dupa vecernia de la Paraclis", a declarat purtatorul de cuvant al Patriarhiei, parintele Constantin Stoica.

Sursa foto: rezistenta.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea