Social

Prigoana si Bahmuteanu, un nou episod

Tocmai cind incepeam sa credem ca sotii Prigoana s-au dus in America pentru a sarbatori impacarea printr-o mini-luna de miere, aflam din surse sigure ca "porumbeii" s-au certat de mai multe ori. Persoane din grupul prezent la meciurile amicale de fotbal organizate de Socel, una dintre firmele unde este actionar Silviu Prigoana, ne-au spus ca perechea abia impacata a polemizat necontenit. Jurnalista si afaceristul s-au intors din America marti seara.
Chiar daca Prigoana i-a luat citeva mici cadouri Adrianei, raporturile dintre cei doi nu au fost tocmai armonioase. Omul de afaceri ar fi avut chiar intentia sa ii cumpere bilet de avion Adrianei, ca sa se intoarca mai devreme in Bucuresti.
Incercind s-o contactam pe Adriana, aceasta nu a raspuns la telefon. Silviu Prigoana ne-a declarat ca el nu s-a certat niciodata cu sotia sa, si ca au avut doar divergente de opinie. Business-man-ul sustine ca el a pus anumite conditii care nu au fost respectate intru totul de sotia sa. Una fiind aceea de a-i purta numele. Intrebat daca va ramine alaturi de Adriana sau nu, Prigoana ne-a spus zimbind ca vom vedea ce va zice instanta, pe 7 iunie, la noul termen de judecata. Iubirea cu nabadai dintre cei doi continua cu noi episoade si, chiar daca nu recunosc, se pare ca nu pot trai unul fara altul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea