Social

Prigoana-Bahmuteanu show la tv

Miercuri seara, la Cronica circotasilor, printre poante si glumite, dl Huidu a scapat o pseudopreviziune sumbra despre viitorul cuplului Bahmuteanu- Prigoana . N-a trecut mult si pe B1 TV, invitat la dl Moraru, nu era altul decit miraculosul Silviu Prigoana. In coltul din dreapta-sus al ecranului se lafaia o banda pe care scria, in replica probabil la OTV, Incredibil de senzational.

Iar dedesubt bomba: Prigoana, parasit de nevasta. Am ris copios, am sunat-o pe colega mea de pagina, Simona Tache, ne-am distrat citeva minute impreuna pe seama celebrului cuplu, apoi am continuat sa savurez spectacolul.
Prigoana era intr-o dispozitie verbala absolut inegalabila si nu parea prea afectat de despartirea de dna Bahmuteanu. Aborda cu aceeasi indignare teme profund neomogene, de la chestiuni legate de nerespectarea drepturilor omului, in cazul Tarau sau Tender , pina la dificultatile pensionarilor sau problemele etice ale jurnalistilor.

La un moment dat, aflam din casca domnului Moraru ca suna numita Adriana, care face, pare-se, niste obiectii . Cert este ca titrajul se schimba si pe ecran apare: Prigoana divorteaza si se enerveaza. Apoi, limbarita dlui Prigoana nu mai poate fi zagazuita de nimic. Ideile ii tisnesc vulcanic din minte si curg pe ecran ca o lava multicolora. Se indigneaza evanescent in toate directiile si-si multiplica pe rind rolurile sub care se arata nemultumit de tot si de toate.
Noi, romanii, avem nevoie... noi, presa, nu sintem in stare... noi, oamenii de afaceri, trebuie sa... Si tot asa. Pacat ca cei doi amorezi nu-si fac un show numai al lor. Ar face un rating bunicel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea