Social

#silviu prigoana #demisie #pdl

Prigoana ar pleca din PDL: "Partidul e o entitate abstracta, nu da de mancare familiei mele"

Pus in fata situatiei de a alege intre afaceri si partid, deputatul democrat-liberal Silviu Prigoana a ales sa plece din PDL. 

Potrivit rezolutiei adoptate de Colegiul Director al PDL, toti cei care reprezinta partidul in calitate de demnitar public trebuie sa opteze fie pentru functii, fie pentru afaceri cu statul.

"Eu va spun ca aici nu e vorba de functia de demnitar. Rezolutia suna altfel, si anume ca trebuie sa optezi intre calitatea de membru PDL si cea de actionar la companie. Pentru ca altfel, exista legea ANI si alte asemenea legi, care reglementeaza in momentul de fata calitatea de demnitar si care nu-ti dau voie sa fii manager sau sa beneficiezi de alte calitati incompatibile cu aceea de demnitar", a spus Prigoana, citat de Gandul, adaugand ca partidul a mers cu rezolutia mai departe decat legea si ca "nici calitatea de actionar in companie nu mai este compatibila".

Prigoana a mai spus ca nu este dispus sa renunte la bunastarea sa si a familiei pentru o functie in partid.

"Partidul e o entitate abstracta, nu da de mancare familiei mele. Am venit in PDL cu speranta ca fac bine pentru mine, familia mea, societate. Daca partidul a hotarat ca nu e in regula sa fiu printre ei, asta e. Dar eu nu pot renunta la siguranta si securitatea familiei mele si sa accept o functie de membru de partid ".

Silvian Ionescu confirma plecarea lui Prigoana din PDL

Silviu Prigoana ar fi plecat intr-adevar din PDL, spune liderul din Sectorul 3 al organizatiei, Silvian Ionescu, citat de Agerpres.

Cu toate acestea, seful grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader , a spus ca Silviu Prigoana nu l-ar fi anuntat cu privire la decizia de a parasi partidul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea