Social

#mesaje #prieteni facebook #femei #concurs #ziua femeii #prietenie #Draga mea prietena

Cele mai bune prietene, premiate de 8 Martie

Detii reteta prieteniei adevarate? De Ziua Femeii poti castiga un premiu constand intr-o iesire in oras “ca intre fete”. Tot ce trebuie sa faci este ca, pana pe 8 martie, sa scriii  pe pagina de Facebook a emisiunii “Draga mea prietena” ce inseamna pentru tine acest show sau sa povestesti o intamplare cu cea mai buna prietena a ta.

Dovada clara ca o prietenie intre doua femei este indestructibila, ca exista si dincolo de relatiile profesionale, o  demonstreaza cele doua prezentatoarea ale emisiunii „Draga mea prietena”, Cristina Cioran si Paula Chirila.

“Ne dorim ca telespectatoarele “Draga mea prietena” sa ne dezvaluie secretul unei prietenii adevarate, cum se poate construi o prietenie de durata, ce inseamna pentru ele , cat de importanta este aceasta in viata lor, scriind pe pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/Dragameaprietena. Cele mai frumoase doua mesaje vor fi alese castigatoare iar prietenele emisiunii noastre vor fi premiate cu o cina pentru ele si prietenele lor”, declara Cristina Cioran.

 „Va asteptam in numar cat mai mare sa ne spuneti cine este draga voastra prietena. Cum pot lega femeile, intre ele, o prietenie frumoasa. Vrem sa ne spuneti daca exista o reteta pentru o prietenie sincera intre femei, daca prietena cea mai buna este pentru voi mai mult decat o sora, care va este alaturi in situatii bune sau rele, care va sfatuieste de bine sau va critica cand gresiti. Vrem sa aflam totul, de la voi!” a completat  Paula Chirila.
 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea