Social

#parinti #copii #prichindelulmeu.ro

PrichindelulMeu.ro s-a relansat cu imbunatatiri majore pentru utilizatori

Pictas Online, agentia specializata in User Interface si User Experience, a relansat PrichindelulMeu.ro. Portalul beneficieaza de un design nou, in concordanta cu interesele utilizatorilor, respectand regulile de usability.

PrichindelulMeu.ro este dedicat parintilor si copiilor, contine informatii constant actualizate si concursuri tematice in jurul carora a fost creata o comunitate de mamici. Relansarea prichindelulmeu.ro reprezinta o munca de echipa sustinuta, un portal cu o structura imbunatatita si concursuri noi, realizata de-alungul unui an de la preluarea website-ului de catre Pictas.

PrichindelulMeu.ro are peste 20.000 de useri activi si este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 0-12 ani. Website-ul se adreseaza in egala masura si parintilor, care il viziteaza cu scopul de informare, participare la concursuri, dar si pentru achizitionarea produselor din magazinul online.

Odata cu relansarea portalului, au avut loc modificari si asupra magazinului online pentru copii, care a capatat si el un nou design si ofera clientilor o modalitate mai usoara de a plasa o comanda si de a-si gasi produsele dorite.

Pe langa concursurile deja consacrate, Prichindelulmeu.ro a lansat noi concursuri si urmeaza ca portalul sa aduca surprize unice pentru vizitatori.

START DE STAR se adreseaza copiilor si parintilor deopotriva si reprezinta un concurs de larg interes care ofera premii si surprize prichindeilor participanti. In urma concursului START DE STAR, in cadrul unui eveniment anual, dintre premiantii fiecarei luni este ales Prichindelul Anului.

VIDEO STAR este un concurs nou cu premii lunare, in cadrul caruia parintii pot participa cu filmulete ale prichindeilor in functie de tematica lunii. Pentru luna noiembrie tematica este "PRICHI DANSEAZA”, iar parintii sunt invitati sa inscrie un filmulet care sa-l infatiseze pe copilul lor dansand. O alta noutate in portal este reprezentata si de sectiunea PORTAL unde firmele si magazinele adresate mamelor si copiilor se pot inscrie pentru expunere.

“In luna noiembrie a acestui an, PrichindelulMeu.ro a implinit 3 ani de existenta si cu aceasta ocazie am dorit sa oferim comunitatii un cadou de aniversare – relansarea portalului. Noua structura si noile functionalitati ale website-ului au fost create in urma studiului de un an de user experience si user interface, realizate de Pictas. Concursul START DE STAR, care se desfasoara cu un mare succes de 3 ani de zile, continua sa ofere multe premii si surprize participantilor.

Pe langa elementele noi, noutatile sunt reprezentate de posibilitatea de adaugarea comentariilor la fotografii, precum si crearea unei zone de admin pentru user. Astfel, utilizatorul poate sa-si creeze profil, galerii foto si sa adauge comentarii. Suntem mandri sa ne bucuram de un portal energic, viu colorat si plin de veselie, o comunitate in cadrul careia invitam sa se alature cat mai multi utilizatori si prieteni. ”, a declarat Dana Nitu, Product Manager PrichindelulMeu.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea