Social

#iarna blanda macelari #vara calduroasa

Previziunile porcilor: Iarna blanda si vara calduroasa

Organele interne ale porcilor sacrificati de Craciun ascund multe taine, unele legate de vreme, iar altele de cel care l-a crescut, afirma macelarii .

Vasile Petrusel din satul muresean Senereus, macelar de cativa zeci de ani, spune ca inima porcului sacrificat arata cat de avuta este gazda , informeaza Adevarul online care citeaza Agerpres.

In cazul in care inima e imbibata de sange, gazda e plina de bani si va prospera in continuare, daca nu, atunci gazda este saraca si va avea dificultati materiale si in anul care urmeaza. Macelarul a adaugat ca, in functie de forma si dimensiunile splinei, poate sa-si dea seama cum va fi vremea anul viitor.

La toti porcii sacrificati in aceasta perioada splina a indicat acelasi lucru: iarna va fi mai blanda, chiar daca pe la mijlocul sezonului, undeva in luna ianuarie, va fi ceva mai frig si zapada, iar vara anului 2009 va fi calduroasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea