Social

Preţul lui Dinamo

Gigi Becali a dat ieri de inteles ca dinamovistii au incasat 4,5 milioane de euro de la CFR Cluj pentru a bloca Steaua.

Dupa ce anul trecut a declarat ca le-a platit dinamovistilor un milion de euro, ieri, finantatorul stelist a divulgat si suma primita de alb-rosii de la CFR Cluj. Mai mult, Becali a vorbit despre o intelegere „la pachet" intre cele doua cluburi.

teoria conspiratiei si sacosele cu bani au devenit iarasi subiect de discutie in Liga I. Dupa meciul pierdut de Steaua cu 2-1 in Stefan cel Mare, patronul Gigi Becali a dat de inteles ca Dinamo a primit o recompensa substantiala pentru aceasta victorie.

„A fost o intelegere la pachet. De ce credeti ca ­s-au intalnit Borcea si Paszkany in Austria? Ce poti sa faci in Austria decat sa aranjezi conturile?", a spus Becali la Sport.ro. Intrebat daca suma pe care CFR Cluj a platit-o lui Dinamo este de 1,5 milioane de euro, Becali a raspuns: „Inmultiti cu trei. Nu am spus-o eu, ati spus-o dumneavoastra". Prin „intelegerea la pachet", Becali a incriminat si meciul direct dintre cele doua echipe care s-a incheiat cu victoria clujenilor cu 2-1 pe terenul lui Dinamo. Serviciul facut de „caini" pe bani multi nu este o noutate. Si anul trecut, dupa ce Dinamo a invins cu 1-0 pe CFR si a trimis-o pe Steaua in Liga Campionilor, Becali a declarat initial ca aceasta victorie l-a costat un milion de euro.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca in fotbalul romanesc nu exista bani negri : „Cand spui asta, trebuie sa ai probe. Asta cu «am auzit» nu are nicio valoare. La cate am auzit eu la viata mea, trebuia sa fie vreo 2.000 de puscarii in Bucuresti. Fotbalul romanesc este mai curat decat multe campionate din lume".

"Nu si-au dat seama ce fac!"

Gigi Becali a mai declarat ca echipa din Stefan cel Mare va avea de pierdut daca CFR Cluj va merge in Liga Campionilor: „Dinamo nu si-a dat seama ce face. In primul rand, daca CFR Cluj merge in Liga Campionilor, se vor intari foarte tare si Dinamo nu o sa poata tine pasul cu ei. Sa mearga CFR-ul inaintea lui Dinamo in Liga Campionilor e de rasul ­curcilor, iar daca nu ajungea se rupea vestiarul la ei. Dinamo cu ce s-a ales?", a precizat seful Stelei.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea