Social

#comisie prezidentiala #riscuri sociale demografice

Presedintia a infiintat Comisia pentru Analiza Riscurilor Sociale si Demografice

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat miercuri, 14 ianuarie, Decizia de infiintare a Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Riscurilor Sociale si Demografice din Romania, care va functiona pana la data de 31 octombrie 2009 .

Intr-un comunicat remis Ziare.com se arata ca scopul infiintarii acestei Comisii este "realizarea unor rapoarte de analiza a politicilor sociale, demografice, a situatiei distribuirii si redistribuirii resurselor catre populatia romaniei in ansamblu , dar si catre anumite segmente sociale vulnerabile".

Potrivit sursei citate, principalele obiective ale rapoartelor sunt descrierea inechitatilor si a riscurilor sociale majore actuale si potentiale la care este supusa populatia Romaniei, descrierea segmentelor sociale cu risc ridicat de excluziune si a cauzelor acestor situatii, dar si formularea de propuneri pentru reducerea riscurilor si promovarea incluziunii sociale in contextul apartenentei Romaniei la Uniunea Europeana si al crizei economice mondiale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea