Social

#vaccin anticoronavirus # vaccin coronavirus #presedintele romaniei #klaus iohannis #vaccinare

VIDEO! Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a vaccinat azi impotriva noului coronavirus

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a vaccinat impotriva coronavirusului in cadrul Spitalului Militar Carol Davila.

 

Presedintele Klaus Iohannis s-a imunizat in aceasta dimineata, la ora 10:00, impotriva coronavirusului, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila", potrivit Administratiei Prezidentiale.

"M-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și o să subliniez că acest vaccin este sigur, eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea împreună cu respectarea măsurilor de restricție ne vor scoate din pandemie. Va mulțumesc.", a spus președintele la ieșirea din spital.

Presedintele Klaus Iohannis este prima persoana vaccinata in cea de-a doua etapa de imunizare. Demnitarul va ramane sub supraveghere timp de 15 minute.

Iohannis a fost imunizat cu serul Pfizer-BioNTech.

Motivul pentru care presedintele si premierul au asteptat pana la inceperea celei de-a doua etape de vaccinare a fost, potrivit declaratiilor, faptul ca nu au dorit sa “se bage in fata”.

"Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca sa zic asa, in ghilimele, sa ne bagam in fata. Ar fi fost, probabil, mesajul gresit, dar vineri incepe a doua etapa de vaccinare in care este prevazuta vaccinarea, de exemplu, a personalului de invatamant, a persoanelor de peste 65 de ani si a persoanelor cu comorbiditati, cu boli cronice, dar si a personalului numit esential, de exemplu Administratia Prezidentiala, Guvernul si asa mai departe. Si pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu ma voi vaccina public vineri", preciza Iohannis. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea