Social

#presedinte pdl #oltchim #candidatura diaconescu

Presedintele PDL, despre candidatura lui Diaconescu: Este o continuare a telenovelei de la Oltchim

Candidatura lui Dan Diaconescu, liderul PP-DD, in Targu Jiu, in acelasi colegiu cu Victor Ponta este catalogata de presedintele PDL Vasile Blaga drept "o continuare a telenovelei de la Oltchim".

Intrebat intr-o emisiune de la TVR cum comenteaza anuntul candidaturii lui Diaconescu, liderul democrat-liberal a raspuns ca decizia acestuia este "o continuare a telenovelei de la Oltchim pusa in scena de cei doi, cu Ponta regizor si cu Diaconescu actor principal".

Blaga sustine ca hotararea lui Dan Diaconescu de a candida in acest colegiu nu este luata in urma unei intelegeri cu democrat-liberalii. Presedintele PDL spune ca, de fapt, Diaconescu si Ponta sunt cei care au facut o intelegere, cu scopul de a distrage atentia opiniei publice de la actualele probleme ale Romaniei.

Dan Diaconescu si-a anuntat, marti seara, in direct la OTV, candidatura pentru un mandat de deputat in Targu Jiu. El a promis cu aceasta ocazie ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a scapa Romania de Victor Ponta, "un prim-ministru care inrautatit viata romanilor".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea