Social

#grigore pop primar #primar cluj pop

Presedintele Cartel Alfa Cluj vrea sa fie primar

Grigore Pop, presedintele Cartel Alfa Cluj, a declarat miercuri ca are de gand sa candideze, ca independent pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca .

"Este o evaluare care mai urmeaza sa se faca. Exista 95% probabilitate de a candida la functia de primar ca independent si va spun si de ce. Culorile care sunt la nivelul municipiului Cluj cred ca sunt prea intense, respectiv portocaliu, verde rosu...", a afirmat Pop, informeaza NewsIn.

Liderul de sindicat a afirmat ca va conta in primul rand pe voturile celor 18.000 de membri de sindicat din Cluj-Napoca si considera ca ar putea face fata la fotoliul de primar, chiar daca in jurul municipalitatii s-a creat un sistem clientelar in ultima perioada.

Viceprimarii municipiului Cluj-Napoca sunt Sorin Aposu (PD-L) si Laszlo Attila (UDMR), democrat-liberalul fiind vehiculat drept candidat la sefia executivului clujean. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea