Social

Presa engleza despre Mutu

Presa engleza considera ca atacantul lui Chelsea, Adrian Mutu, a avut o evolutie slaba, miercuri, in meciul cu Arsenal , scor 1-1, din prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor.

Cotidianul "The Sun" i-a acordat lui Adrian Mutu nota 5. "A avut citeva eforturi mici, cu jumatate de inima, care au fost insa stopate cu usurinta de Lehmann. In rest, a fost linistit", se mentioneaza in "Te Sun".

Jurnalul "Daily Mirror" i-a acordat lui Mutu nota 6. "El a fost revelatia primei jumatati a sezonului, dar in ultimele saptamini nu a mai fost in forma. S-a zbatut sa se implice in acest meci, dar nu a parut sa fie in elementul lui", scrie "Daily Mirror".

Adrian Mutu a fost notat cu 6 si de site-ul bbc.co.uk, care noteaza ca atacantul roman a depus eforturi, dar nu a fost intr-o forma foarte buna dupa cinci meciuri in care nu a evoluat.

Site-ul sportinglife.com, care considera ca Mutu nu a avut o evolutie buna, i-a acordat atacantului roman nota 6. "Fara meciuri jucate si goluri inscrise, romanul a avut inca o seara lipsita de evenimente", noteaza sportinglife.com.

Tehnicianul echipei Chelsea, Claudio Ranieri, s-a declarat foarte multumit de evolutia formatiei sale. "Am jucat cu incredere in meciul cu Arsenal, care este o echipa mare. Poate ca am fi meritat mai mult dupa ce am inscris. Am avut doua ocazii importante dupa ce Arsenal a egalat. Le multumesc jucatorilor mei, deoarece au evoluat foarte foarte bine", a spus Ranieri.

Claudio Ranieri a mentionat ca, in meciul retur, echipa sa va trebui sa inscrie. "Arsenal joaca in alta lume, in acest sezon. Este o cistigatoare ipotetica a campionatului si poate si a Ligii Campionilor", a afirmat Ranieri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea