Social

#pasaport diavol #preoti biserica cipuri #petitie online pasapoarte

Preotii din Moldova predica impotriva pasapoartelor cu cip

Dupa ce un staret a hotarat ca pasapoartele biometrice sunt unealta Raului, mai multi preoti din Moldova au inceput sa tina predici de duminica, recomandand enoriasilor sa nu accepte "inregimentarea in oastea Diavolului".

Ideea staretului de la Manastirea Petru Voda este sustinuta de mai multi preoti, desi BOR s-a delimitat de aceasta initiativa. In tara, a fost demarata o adevarata campanie de sustinere a parintelui Iustin Parvu in demersul pentru boicotarea cip-urilor de pe pasapoarte , relateaza Monitorul de Neamt.

La nivel national, initiativa sa este sustinuta pe Internet prin intermediul unei petitii, semnata deja de aproape doua mii de persoane. La nivel local, insa, cativa voluntari umbla prin sate si aduna semnaturi impotriva introducerii noilor pasapoarte in tara noastra.

"Nu am inteles mai nimic. Parintele ne-a spus ca trebuie sa fim impotriva acestor pasapoarte care sunt un semn al raului. Cica ar urma sa fim insemnati ca animalele, sa ne puna cipuri si sa se stie absolut totul despre noi. Nu stiu exact despre ce este vorba, asa cã nu pot sa ma pronunt. Am inteles ca prin sat umbla oameni care strang semnaturi prin care noi sa ne declaram impotriva acestor cipuri, insa nimeni nu ne-a explicat exact ce este cu ele in pasapoarte", a declarat un nemtean pentru Monitorul de Neamt. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea