Social

#elevi #politisti #arestare #preot #etnobotanice #pliculete

Preot din Constanta, retinut de procurori pentru trafic de etnobotanice

Gabriel Bucica (32 de ani), un preot din Constanta, a fost retinut de procurorii DIICOT ieri la Vaslui, fiind acuzat de trafic de etnobotanice, substante care erau livrate inclusiv elevilor de liceu. Preotul, care slujea la Arhiepiscopia Tomisului, ar fi livrat in 2012 mai multe colete cu aceste substante liderului unei retele care le vindea ulterior in Vaslui.

Saptamana trecuta, politistii au arestat cinci persoane care faceau parte din aceeasi retea de traficanti de etnobotanice. Politistii au descins in locuintele acestora si au capturat circa 700 de pliculete cu aceste substante.

Preotul urmeaza sa fie prezentat azi Judecatoriei Vaslui cu propunere de arestare preventiva. Pe de alta parte, Catalin Gavrilas, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, a declarat ca daca politistii vor decide arestarea lui Bucica, Consiliul Eparhial l-ar putea exclude din cadrul Bisericii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea