Social

#parlament #premier #victor ponta

Premierul Victor Ponta se va adresa marti plenului reunit al Parlamentului

Cele doua Camere ale Parlamentului se vor reuni, marti, la ora 13.00, pentru discursul premierului Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in ceea ce priveste bugetul Uniunii Europene in perioada 2014-2020. De asemenea, deputatii sunt convocati de la ora 12.00 in vederea dezbaterii cazului democrat-liberalului Alin Trasculescu, acuzat de fapte de coruptie.

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat ca dupa mesajul lui Victor Ponta de la tribuna Parlamentului vor avea loc o serie de dezbateri pe marginea mandatului de negociere la Consiliul European.

"Fac un apel la toti senatorii si deputatii care sunt inca in exercitiul mandatului sa vina maine (n.r. - marti) la ora 12.00 la Camera Deputatilor si la ora 13.00 la plenul reunit pentru a-si exercita dreptul de vot si a participa la aceste doua dezbateri extrem de importante", a declarat Zgonea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea