Social

#premier #ungureanu #zi libera #30 aprilie #zi libera bugetari

Premierul Ungureanu: Ziua de 30 aprilie 2012 va fi declarata nelucratoare in sectorul public

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a anuntat, duminica, ca ziua de luni, 30 aprilie 2012, va fi declarata zi nelucratoare in sectorul public. Ea urmeaza sa fie recuperata ulterior, intr-o sambata din luna mai, astfel incat sa fie asigurate mai multe zile libere cu prilejul sarbatorii de 1 Mai.

"Am discutat deja despre acest subiect in Guvern si aceasta este intentia noastra", a declarat Ungureanu, citat de Mediafax.

"Guvernul a discutat in sedinta posibilitatea ca ziua de 30 aprilie sa fie libera pentru bugetari, urmand sa fie recuperata ulterior. A fost o discutie de principiu, o decizie urmand sa fie luata in sedinta Executivului de saptamana viitoare", a afirmat saptamana trecuta Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

La randul sau, Dan Suciu, purtatorul de cuvant la Executivului, a spus ca propunerea este "cald imbratisata" de Ministerul Turismului, care considera "cele patru zile care s-ar lega libere o oportunitate pentru sustinerea turismului local".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea