Social

#redeschidere restaurante # declaratii florin citu # florin citu

Premierul Florin Citu a facut anuntul! Ce conditie trebuie respectata pentru ca restaurantele sa functioneze la capacitate de 100%

Premierul Romaniei, Florin Citu, a anuntat care este principala conditie ce trebuie respectata ca restaurantele sa functioneze la capcitate de 100%. Seful Executivului a marturisit ca isi doreste ca Romania sa revina cat mai repede la normalitate si cauta solutii pentru relaxarea restrictiilor odata cu deschiderea sezonului estival. 

In ceea ce priveste sectorul Horeca, premierul a anuntat ca singura solutie pentru ca aceasta industrie sa revina la normal este vaccinarea populatie. Doar prin imunizare se va putea elimina din pericol si astfel restaurantele vor putea functiona la capacitate de 100%. 

"Sunt câteva lucruri pe care cu toții le așteptăm pentru sezonul estival. Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă, de exemplu, fără mască dacă mergem la munte, în drumeție, etc. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilități, să îi spunem aşa, pentru persoanele vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitatea de 100% cu persoane vaccinate", a scris Florin Cîțu pe contul de Facebook.

Premierul a mai precizat ca, pana la 1 iunie, se doreste atingerea pragului de 5 milioane de persoane vaccinate. 

"Singura soluție de a scăpa de pandemie o reprezintă vaccinarea, iar dacă atingem acele 5 milioane la 1 iunie, vom putea reveni la normalitate cât mai curând", a precizat oficialul pe reteaua de socializare. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea