Social

#an universitar 2016-2017 #incepere anului universitar #dacian ciolos #studenti

Premierul Dacian Ciolos ii asteapta pe studenti sa recastige increderea romanilor in sistemul de sanatate!

Astazi, la deschiderea anului universitar 2016-2017, in timp ce presedintele Romaniei a ales sa participe la festivitatea organizata de Universitatea de Vest din Timisoara, unde a vorbit despre necesitatea procedurilor “rapide, clare, credibile” pentru a sanctiona persoanele care copiaza, premierul Dacian Ciolos a tinut un discurs la Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. Premierul le-a marturisit studentilor ca asteapta de la ei ca, atunci cand vor profesa, sa recastige increderea in sistemul de sanatate.

“Asteptam si de la dvs. ca, in momentul in care veti ajunge sa profesati, sa fiti in masura, prin contributia pe care o veti aduce, sa recastigati si sa recastigam impreuna increderea in sistemul de sanatate. Si asta presupune in primul rand onestitate, presupune verticalitate, presupune curajul de a spune lucrurilor pe nume", a afirmat Ciolos luni, in discursul rostit cu ocazia inceperii noului an universitar la UMF Cluj.

“Cred ca nu trebuie lasata presiunea publica sa umbreasca lucrurile bune care se fac in sistemul medical si de sanatate din Romania si sa nu fiti impinsi sau sa fiti in situatia de a trebui sa plecati din tara pentru a spune ca in sistemul medical din Romania se formeaza oameni performanti, oameni care stiu sa isi faca treaba foarte bine, dar, in acelasi timp, sa stim impreuna sa identificam atunci cand sunt probleme, sa avem curajul sa vorbim despre ele si impreuna sa putem sa gasim solutii”, a adaugat Ciolos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea