Social

#guvern #ministru #pd-l #psd #lucian croitoru

Premierul Croitoru ofera postul de ministru de Interne PSD-ului

Lucian Croitoru vrea sa propuna PSD-ului postul de ministru de interne in viitorul guvern pe care il va conduce. Noul premier desemnat a declarat astazi ca va merge la intalnirea de maine cu PSD, PNL, UDMR si minoritatile, unde va cere PSD sa faca trei nominalizari pentru acest portofoliu.

Croitoru a precizat astazi, in urma intalnirii cu liderii PD-L ca a gasit flexibilitate in aceasta idee a sa, prin care isi doreste sa obtina majoritate in Parlament.  "Mi-as fi dorit sa incep negocierile cu PSD. As fi vrut sa incep cu domniile lor, carora o sa le si cer doua-trei nominalizari pentru postul de ministru de Interne", a spus Lucian Croitoru , citat de Realitatea.net.

Potrivit Adevarul, declaratia lui Croitoru vine dupa ce liderii PSD au declarat ca intentia presedintelui Basescu si a PD-L este de a-l pastra pe Vasile Blaga la Ministerul Administratiei si Internelor , pentru a superviza organizarea alegerilor.

Presedintele democrat-liberal, Emil Boc, a precizat in urma intalnirii avute cu noul premier desemnat ca PD-L il sustine pe Croitoru pentru formarea noului Guvern.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea