Social

#salarizare #salariu #pensie #demnitari #bugetari #prostitutie #boc

Premierul Boc taie de la bugetarii speciali si nu legalizeaza prostitutia

Guvernul Boc incearca sa pastreze cat mai multi bani la buget, incercand si sa pastreze echilibrul economic si social.

Seful Executivului a anuntat ieri ca vrea sa elimine privilegiile obtinute de anumite categorii de bugetari si sa nu apeleze la orice metoda pentru a face rost de bani. Referitor la aceasta ultima parte, Emil Boc a mentionat ca nu agreeaza ideea legalizarii prostitutiei care ar putea aduce bani la buget.

Premierul a declarat la Prima TV ca nu va adopta tactica descrisa de sintagma “scopul scuza mijloacele”, referindu-se la masura legalizarii, respectiv impozitarii activitatilor de prostitutie , mentionand faptul ca societatea romaneasca nu este pregatita pentru un astfel de demers in legatura cu care se va face insa o consultare cu Biserica, ci va reduce din partile din care se poate reduce.

Astfel, avantajele obtinute de toate categoriile de bugetari care primesc salariu si pensie in baza legilor speciale vor fi eliminate, prin si legea unica a pensionarii. Dupa adoptarea acestora magistratii, parlamentarii si cadrele MAPN vor fi platiti la fel ca orice alt salariat la stat. Emil Boc a declarat cu aceeasi ocazie ca nu accepta ca in Romania sa existe doua categorii de salariati si ca majoritatea sporurilor din actuala sunt "imorale", de aceea se impune o .

Conform declaratiilor premierului acest proiect de lege se doreste a fi finalizat pana in mai, dupa ce se vor discuta toate aspectele si cu sindicatele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea