Social

Premiera in Cupa UEFA

Glasgow Rangers si Zenit Sankt joaca in aceasta seara, la Manchester,  prima oara in istorie in finala Cupei UEFA, unde au obtinut calificari cel putin surprinzatoare.

Avand in vedere ca scotienii au ajuns in UEFA, echipa rusa reprezenta adevarata supriza. Colosul industrial Gazprom a “donat” in ultimii doi ani mai mult de 100 de milioane in contul celor de la Zenit iar rusii sunt pentru prima oara in postura de finalisti intr-o competitie europeana importanta.

Cea mai importanta absenta a rusilor este golgheterul Pavel Pogrebnyak. Atacantul a inscris 10 goluri in aceasta editie UEFA, si este suspendat din cauza cumulului de cartonase galbene. Pe partea cealalta, la scotieni, va lipsi atancantul Daniel Cousin, care a fost eliminat in partida cu Fiorentina. Rusii intalnesc pentru prima oara o echipa scotiana, in timp ce adversarii lor din finala au mai intalnit de 10 ori pana acum o echipa din Rusia.

Au ajuns in finala dupa 36 de ani

Glasgow disputa astazi cea de-a doua finala europeana din istoria clubului. In 1972, Rangers a invins in finala Cupei Cupelor o alta echipa rusa, Dinamo Moscova . Scotienii joaca practic acasa si au impanzit strazile orasul Manchester. Avand in vedere ca numarul de locuri pe Old Trafford sunt limitate, pretul unui bilet pe piata neagra a ajuns la 200 de lire sterline.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea