Social

#petreceri paste # restrictii paste #paste

Prefectul Capitalei, avertisment! Ce nu au voie sa faca romanii de Paste

Romanii se pregatesc pentru minivacanta de Paste si au luat deja cu asalt magazinele. Se pregatesc pentru a sarbatori, insa prefectul Capitalei, Alin Stoica, atrage atentia ca este foarte important ca restrictiile si masurile sanitare sa fie respectate in continuare. 

Romanii nu vor avea voie sa organizeze petreceri acasa sau in spatii private. Potrivit anuntului facut de Alin Stoica, prefectul Capitalei, in Noaptea de Inviere vor fi interzise petrecerile in spatiul public sau privat. Circulatia va fi permisa de Paste pana la 5.00 dimineata, insa doar pentru deplasarea la biserica. 

Același lucru este valabil și pentru 1 Mai, petrecerile de orice fel fiind interzise. ”Nu există petreceri, adică petrecerile nu pot fi organizate niciunde,. Nici acasă, nici pe stradă, nici în cluburi, niciunde. Sunt interzise sărbătorile, serbările și așa mai departe.Putem primi musafiri, evident, pot să vină rude în vizită. Dar nu putem să facem petreceri cu muzică, cu dans și așa mai departe.(…) Dacă vor fi descoperite astfel de lucruri, vor fi sancționate. (…) Poliția, evident, va interveni. Dacă este chemată pentru petrecere, zgomot, muzică, poliția poate să intervină cu siguranță”, a declarat Alin Stoica la Digi24.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea