Social

#ambasaodr cehia #reforma justitie lent #catalin prediu #reforma justitie cehia #justitie predoiu

Predoiu il contrazice pe ambasadorul Cehiei

Ritmul in care justitia din Romania este reformata nu este unul lent, asa cum a apreciat ambasadorul Cehiei Petr Dokladal , considera ministrul Justitiei, Catalin Predoiu .

Parerea exprimata de ambasador, potrivit caruia reformarea justitiei in tara noastra a incetinit dupa 2007, este una "singulara" si, cel mai probabil, "scoasa din context", a declarat, miercuri, Predoiu .

Intrebat daca a primit semnale de la reprezentantii Uniunii Europene, legate de incetinirea ritmului reformei, lucru afirmat de ambasadorul Cehiei, Catalin Predoiu a explicat ca nu se mai poate spune ca reforma Justitiei s-a realizat pana in 2007.

Ministrul Justitiei a precizat ca, in data de 16 ianuarie , a participat la Consiliul JAI de la Praga, unde s-a intalnit cu vicepresedintele Comisiei Europene, Jacques Barrot, si cu secretarul general al CE, Catherine Day.

"Mesajul este ca inregistram progrese si am fost felicitati pentru asta", a mai declarat, miercuri, Catalin Predoiu, cu precizarea ca "nu mai este timp de pierdut" si ca exista o lista cu obiective care trebuie inchise cat mai repede. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea