Social

#leonard orban #cristian preda #curtea europeana de audit

Preda, despre avizul negativ primit de Orban: PPE nu agreeaza candidaturile guvernamentale la Curtea Europeana de Audit

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a comentat, pentru Mediafax, recentul vot negativ al Partidului Popular European (PPE) la audierea lui Leonard Orban. Preda spune ca PPE nu agreeaza de principiu candidaturile guvernamentale.

"Stiam ca PPE este nemultumit pentru ca nu agreeaza de principiu candidaturile guvernamentale. PPE nu are deloc o impresie buna despre acest Guvern de la Bucuresti si atunci s-a suprapus reticenta fata de candidaturi guvernamentale peste impresia defavorabila, negativa, fata de Guvernul Ponta", a spus europarlamentarului PDL.

Leonard Orban a primit aviz negativ, miercuri, la Comisia de Control Bugetar din Parlamentul European pentru postul de la Curtea Europeana de Audit. El a primit 14 voturi "impotriva" si 12 voturi "pentru".

Catalin Ivan, liderul delegatiei de europarlamentari ai PSD si membru al Comisiei respective, a declarat ca in favoarea lui Orban au votat grupurile socialist si liberal. Ivan a precizat ca cei care au votat impotriva au fost popularii europeni, printre ei numarandu-se si o parte a europarlamentarilor romani de la PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea