Social

#patriarhie #masina #preafericit daniel

Preafericitul Daniel are masina de sef de stat

Patriarhia Romana a primit un Audi A8 care va fi folosit pentru deplasarile oficiale ale Preafericitului Daniel. Superlimuzina care face in alte tari transporta presedinti sau membri de guvern, a fost oferita de catre Porsche Romania, firma cu care Patriarhia are o intelegere de 2 ani.

Preafericitul Parinte va avea la dispozitie una dintre cele mai luxoase limuzine nemtesti, cu un motor de 4,2 litri si 326 CP sub capota, Audi A8 fiind una dintre cele mai puternice masini oferite in Romania de un importator unor institutii sau persoane publice, noteaza Gandul. Masina cu care va merge Patriarhul Daniel se afla insa si printre preferintele de masini oficiale ale unor sefi de stat si de guvern, din state precum Austria, Germania, Argentina sau Portugalia.

Aceasta asociere dintre o masina si o personalitate publica nu este singura din tara noastra. Regele Mihai, Ilie Nastase promoveaza BMW Seria 7, Marcel Iures a ales un BMW X5, Alessandra Stoicescu conduce un Mercedes GKL, Andreea Marin Banica si Gica Hagi si-au pus imaginea la dispozitia Automobile Bavaria , iar Toyota e partener al blogului lui Mircea Badea.

Marile marci care se vand si pe piata romaneasca au inceput sa se orienteze inca din anii 2000 spre alegerea unor oficialitati de rang inalt, actori, ziaristi sau cantareti, pentru parteneriate de imagine. Ei considera ca este un pas important pentru vizibilitatea marcii si promovarea unui anumit model.

 

Sursa foto : Gandul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea