Social

#scoli prahova #adera proiect #gândeşte verde #gândeşte curat

Prahova: Zece scoli s-au inscris in proiectul "Gandeste verde, gandeste curat!"

Zece scoli din Prahova s-au inscris, in primele zile ale anului, in proiectul de educatie ecologica intiat de Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului "Gandeste verde, gandeste curat!", proiect ce are in vedere protejarea mediului inconjurator si stimularea spiritului de voluntariat al elevilor.

Proiectul a fost initiat de APM la sfarsitul anului 2008. "Nu mai putin de 10 scoli din judet au fost interesate de acest proiect si au depus cereri pentru a se implica direct in derularea lui, informeaza NewsIn.

Este vorba despre scolile " Sfantul Vasile ", "Andrei Muresanu", "Nicolae Iorga", "Nicolae Balcescu" si "Nicolae Titulescu" din Ploiesti, Scoala " Invatator Nicolae Dinu" din Dumbrava, Scoala Generala 2 din Boldesti-Scaieni, Scoala Generala din Zamfira si Scoala cu clasele I-VIII din comuna Draganesti", a precizat pentru NewsIn directorul APM Pahova, Camelia Steliean. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea