Social

#roman #google #facebook #olimpic #primul cont de Facebook

Povestea primului roman care si-a creat cont pe Facebook

La o simpla cautare pe Google, poti afla ca primul roman care si-a facut cont pe reteaua de socializare Facebook se numeste Andrei Boros, originar din Arad.

Pe langa titlul de primul roman cu un cont pe Facebook, Andrei Boros are insa si o poveste impresionanta. Andrei este in primul rand unul dintre tinerii de exceptie ai Romaniei. El a obtinut Premiul I la Olimpiada Nationala de Matematica si mai tarziu argint, la Olimpiada Balcanica.

Calitatile intelectuale ale tanarului Andrei au fost remarcate chiar si de profesori de la mai multe universitati de prestigiu din lume, precum Harvard, Princeton, Stanford sau Yale, insa el a ales Harvard. Aici a fost sustinut permanent de Asociatia Studentilor Internationali.

Andrei este pasionat, de asemenea, si de sport si practica polo inca de la varsta de 8 ani.

Dupa terminarea studiilor, in anul 2006, Andrei a fost angajat ca trader la JPMorgan, a treia banca ca importanta din Statele Unite si lider mondial in tradingul de derivate pe actiuni.

In prezent, tanarul locuieste la Londra si este trader options la Trafalgar Funds.

Sursa foto: www.aradon.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea