Social

# Nicolae Plosceanu #primul castigator Loto # loto 6/49

Povestea inedita a celui mai norocos roman. Iata ce s-a ales de primul castigator la Loto

In urma cu 20 de ani, un roman castiga marele premiu la loterie: 361 de milioane de lei, adica, echivalentul a 180.000 de euro de azi. Era cea mai mare suma castigata vreodata. La scurt timp, milionarul a emigrat in Statele Unite.

Povestea lui Nicolae Plosceanu este de-a dreptul senzationala. In 1995, la o luna dupa ce a castigat la Loterie viza permanenta pentru America, norocul i-a mai suras o data si a castigat  la Loto 6/49. 361 de milioane de lei i-au intrat in conturi brasoveanului, care atunci avea 41 de ani. O varsta perfecta pentru a lua viata de la capat dincolo de ocean.


Sursa foto: cancan.ro

Barbatul si-a facut rapid bagajele, si-a luat sotia de brat si au plecat pe continent american. Cancan.ro scrie ca Nicolae Plosceanu si sotia lui s-au stabilit in Arizona, unde si-au cumparat mai multe proprietati. Si-a deschis o mica afacere si a continuat sa joace si la loteria americana, in speranta ca va mai da lovitura inca o data. Norocul insa se lasa asteptat de aceasta data.

Cu toate acestea, in vreme ce cei mai multi dintre cei care au castigat marile poturi si-au pierdut cumpatul si, nestiind sa gestioneze banii au ajuns in sapa de lemn, Plosceanu s-a dovedit extrem de chibzuit.

Sursa foto: fanatik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea