Social

#evantube # Evan #jocuri video

Povestea copilului care a ajuns milionar in joaca

Un baietel de doar 9 ani din America a reusit sa adune, pe platforma sa de YouTube, peste un million de abonati si peste un milliard de vizualizari. Ceea ce a insemnat, de asemenea, si venituri pe masura.

Evan este copilul din spatele canalului EvanTubeHD, scrie businessinsider.com. Ajutat uneori de sora si de mama sa, Evan realizeaza recenzii pentru jucarii si jocuri video, reusind sa adune 1,3 milioane de dolari intr-un an din materialele incarcate pe YouTube. Totul a inceput ca un joc pus la cale de Evan si tatal sau, Jared.


Sursa foto: youtube.com

Acesta din urma sustine ca are o echipa separata pentru vanzarea de publicitate care negociaza cu diverse firme. "Sunt incluse atat reclame care apar in materialele de prezentare, cat si produse care sunt prezentate in videoclipuri. Cea mai mare parte a veniturilor este constituita de reclamele care apar in videoclipuri", a declarat Jared pentru Newsweek.
 

Toate veniturile obtinute din activitatea canalului sunt investite sau pastrate in conturi pentru copii, a mai explicat Jared.


Sursa foto: newsweek.com

Evan, care este si un adevarat fan Angry Birds, isi publica materialele pe You Tube inca din 2011 si detine, in prezent trei canale: EvanTubeHD, EvanTubeRAW si EvanTubeGaming. Sora lui Evan, Jillian, apare in multe din videoclipurile sale.

Sursa foto: huffingtonpost.com, facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea