Social

#avere inselatorie #cancer cerebral #bloggerita cancer

Poveste incredibila: o bloggerita a facut avere prefacandu-se ca are cancer in faza terminala

Belle Gibson, o bloggerita din Australia, a strans o avere prefacandu-se ca sufera de cancer in faza terminala. Ea a recunoscut recent ca nu a avut niciodata aceasta boala.

Ca blogger, Belle si-a povestit in amanunt lupta cu cancerul cerebral, apoi a lansat o carte cu retete naturiste pentru a te vindeca de aceasta maladie, cat si o aplicatie pentru smartphone, reusind sa stranga aproape 5 milioane de dolari.

Gibson a devenit cunoscuta in 2009 dupa ce a povestit pe blogul sau - The Whole Pantry - ca se trateaza de cancer cerebral cu ajutorul medicinei naturiste si printr-o dieta sanatoasa.

Toate veniturile din aceste retete miraculoase, spunea ea, vor fi donate unor fundatii caritabile. Suspiciunile au aparut atunci cand publicul a observat ca ea intarzie sa faca donatiile. Luata la intrebari cu privire la starea sa de sanatate, ea a refuzat sa faca public vreun act medical care sa confirme faptul ca a suferit de cancer.

Recent, bloggerita a recunoscut ca totul a fost o inventie. "Nimic din ce am spus nu este adevarat", a declarat Belle pentru saptamanalul australian Women's Weekly.


Sursa foto: The Age

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea