Social

Potul la "6 din 49" a ajuns la peste 4 milioane de euro

Noi sperante pentru jucatorii la “ 6 din 49 ” dupa ce nici ieri nimeni nu a reusit sa ghiceasca “cele sase norocoase”.

Marele premiu la tragerea de ieri a fost de 12,6 milioane de lei, adica peste 4 milioane de euro, insa nici un roman nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere. Acestea au fost : 42, 45, 43, 5, 31, 46. Astfel, marele premiu a fost reportat pentru saptamana viitoare, atunci cand insa Loteria Romana nu va mai suplimenta castigul, acest lucru fiind anuntat de organizatori inca de saptamana trecuta, atunci cand reprezentantii Regiei Autonome Loteria Romana au spus ca premiul de duminica va fi ultimul din seria celor speciale ale primaverii, la care castigul a fost suplimentat.

In urma cu doua luni, un om de afaceri turc stabilit in Bucuresti a devenit mai bogat cu 12 milioane de euro dupa ce a gasit combinatia celor sase numere norocoase. El a reusit acest lucru dupa ce timp 21 de saptamani nimeni nu reusise sa ghiceasca “cele sase norocoase”.

Un alt mare premiu la “6 din 49” s-a mai castigat din luna august a anului trecut. Atunci, premiul 7,5 milioane de euro a ajuns in Calarasi. Tot anul trecut, in martie, un bucurestean din sectorul 6 a castigat 3,5 milioane de euro cu un bilet de 60 de lei. In ianuarie, un norocos, tot din sectorul 6 a jucat o schema redusa, cu 9 numere, adica 12 variante si a castigat un premiu in valoare de 3 milioane de euro.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea