Social

Potopul care vine dupa Tariceanu

Cine credea ca guvernul Tariceanu a ajuns la fundul sacului si nu mai are de unde sa ofere mita electorala s-a inselat amarnic."

Sambata, la Suceava, ministrul Varujan Vosganian a anuntat ca urmatoarea etapa de majorare a pensiilor, prevazuta pentru 1 ianuarie 2009, s-ar putea devansa pentru noiembrie sau decembrie 2008.

Asa ca, la scrutinul pentru viitorul legislativ, se va proceda exact ca si la alegerile pentru Parlamentul European: cu cateva zile inainte de vot, pensionarii vor primi mai multi bani, plus o scrisorica in care li se va explica de ce trebuie sa fie recunoscatori guvernului Tariceanu.

Ar fi o greseala sa credem ca bugetul pur si simplu nu va permite o astfel de masura. Va fi foarte simplu pentru executiv sa renunte la o parte din investitiile in infrastructura, sa taie bani de la armata si sa reduca programele de reabilitare a scolilor, iar din economiile obtinute sa alimenteze bugetul destinat pensiilor. Deja au fost abandonate , de facto , lucrarile la autostrazile din Romania.

 

Continuarea in Evenimentul Zilei 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea