Social

#vila #case de vanzare #vile ieftine #locuinte abandonate

Vila cu sapte dormitoare care costa doar 1.000 de dolari! Iata unde o poti cumpara

Conacul cu arhitectura in stil Tudor, datand de la 1920, are sapte dormitoare, cinci bai si nu mai putin de 69 de ferestre si a fost scos la licitatie de primaria orasului american Detroit cu un pret care porneste de la doar 1.000 de dolari.




Cumparatorii trebuie sa reabiliteze rapid vila, iar in sase luni trebuie sa fie locuita, in caz contrar urmand sa piarda proprietatea, dar si banii platiti.

Primaria din Detroit, oras aflat intr-un puternic declin economic si care a cerut cerut anul trecut protectia sub legea falimentului, a lansat un site prin intermediul caruia vrea sa vanda la licitatie o parte dintre cele 80.000 de locuinte abandonate pe care le detine, informeaza huffingtonpost.com.


Aceasta locuinta din caramida, spre exemplu, are sase dormitoare si trei bai si o multime de seminee. Are insa si ea nevoie de reparatii capitale.

Portalul BuildingDetroit.org a fost lansat la inceputul acestei luni si prezinta mai multe locuinte. O parte dintre ele au fost vandute deja, insa multe au ajuns in urma licitatiilor chiar si la 30.000 de dolari. Primaria a intrat in posesia acestora in contul taxelor neplatite de proprietari.




Sursa foto: huffingtonpost.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea