Social

#mutu #fiorentina #jucator

Potenza: Mutu e un jucator deosebit, dar nu indispensabil!

Pe zi ce trece, zvonurile conform carora Mutu va spune „adio” Fiorentinei s-au inmultit. Din cate se pare, „ Briliantul ” este asaltat de oferte, dar cele mai multe au venit din partea... porpriului club. Si asta pentru ca oficialii de pe Artemio Franchi se bazeaza pe atacantul roman in sezoanele urmatoare, idee impartasita din plin si de suporterii viola. Chiar daca Fiorentina tocmai a transferat un atacant brazilian, Jefferson Andrade Siqueira „Jeffe”, in varsta de 20 de ani.

Unul dintre fostii colegi ai lui Adrian Mutu, fotbalistul Alessandro Potenza - transferat in aceasta vara de la Fiorentina la Genoa -, a vorbit despre calitatile internationalului roman. „Consider ca Adrian este un jucator putenic, dar nu indispensabil. Cred ca sunt fotbalisti mai indispensabili, ca Donadel sau ca Liverani, care a plecat. Fabio Liverani era fundamental pentru Fiorentina. Insa este clar ca Mutu este un jucator deosebit si este mai bine sa il ai decat sa nu il ai. Daca banderola ii va fi data lui Riccardo, va fi doar pentru imagine, pentru a-l face sa creasca in ceea ce priveste responsabilitatea. Dar eu consider ca la Fiorentina sunt alti jucatori care ar merita sa fie capitani si care au mai multa carisma . Marco Donadel este unul dintre ei. Dar sunt convins ca si Mutu va fi un bun capitan. El nu este unul dintre acei campioni care se antreneaza cand vor, este un campion adevarat si a dat mereu totul la antrenamente”, a declarat fundasul in varsta de 24 de ani.

Totusi, site-ul oficial al gruparii toscane confirma interesul celor de la AS roma pentru atacantul roman. Mai mult, se pare ca romanii sunt dispusi sa dea nu mai putin de 18 de milioane de euro pentru transfer, iar o intalnire decisiva intre cele doua parti va avea loc la sfarsitul saptamanii. Calciomercato a alcatuit un clasament al celor mai doriti jucatori la AS Roma, acolo unde fanii din capitala Italiei l-au pus pe Adrian Mutu al treilea in topul preferintelor, cu 1.300 de voturi (27 %). Pe primul loc in preferintele suporterilor Romei se afla Klaas Jan Huntelaar , cu 35 % din voturi, urmat de Julio Baptista (32 %). La o diferenta foarte mare fata de Mutu, pe locul patru se afla Vicenzo Iaquinta, cu 3 % din voturi.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea