Social

Potec inoata printre rechinii businessului

Dupa ce in februarie va sustine examenul de licenta, Camelia Potec vrea sa se lanseze in lumea modei .

Campioana olimpica de la Atena, Camelia Potec, vrea sa intre in lumea afacerilor. Pasionata de moda, Cami s-a decis sa investeasca in acest domeniu. ,,Nu vreau sa dezvalui intreg proiectul, pentru ca sint superstitioasa. Intii sa-l pun pe picioare si abia dupa aceea sa vorbesc despre el. Pot spune doar ca este ceva legat de lumea modei si ca pina cel tirziu in vara lui 2006 sper sa fie concretizat. Acum inca nu stiu daca voi reusi sa pun in aplicare totul de la inceput sau il voi face pe bucati, pentru ca nu am de gind sa neglijez sportul de performanta, spune inotatoarea.

Altfel pe podium

Odata cu demararea acestui proiect, Camelia isi va implini si un vis mai vechi de-al ei, acela de a fi fotomodel . ,,Probabil, eu voi fi una dintre manechinele care vor defila pe podium, a dezvaluit Camelia Potec, care in ultimii ani a avut numeroase oferte, atit din tara, cit si din strainatate, pentru a poza ca fotomodel. ,,Nu am putut onora aceste oferte deoarece m-am dedicat in intregime antrenamentelor, a mai spus Potec.

Licenta in februarie

Pina sa se lanseze insa in lumea afacerilor, eleva antrenoarei Doina Sava se va dedica invataturii. Ea va sustine in luna februarie examenul de licenta la Facultatea de Turism din cadrul Universitatii Romano-Americane. ,,In acest moment, principalul meu obiectiv este scoala, pentru ca nu mai am de gind sa-mi amin licenta. Voi incerca sa alternez antrenamentele cu invatatura . Sper sa termin cu bine facultatea si pe urma ma voi putea ocupa si de afaceri, a afirmat Camelia. (R.M.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea