Social

Potarul Germaniei, Lehmann, sustine ca finala a fost aranjata!

Daca finala Mondialelor din 2006 a fost stricata de incredibilul gest al lui Zinedine Zidane , nici ultimul act al Campionatului European nu a scapat nepatat de „noroi”. Desi probabil nici compatriotii sa nu ii pot da crezare, portarul echipei nationale a Germaniei, Jens Lehamnn, arunca o ipoteza - crede el - socanta: finala EURO 2008 a fost „blat”!

Considerat principalul vinovat al singurului gol al partidei de pe Ernst Happel, goalkeeper-ul panzerelor a dat dovada ca nu poate accepta infrangerea si ca nu stie sa piarda. Transferat la VfB Stuttgart in aceasta vara, fostul „tunar” a acordat un interviu postului de televiziune ITV, in cadrul caruia si-a manifestat evidentele-i frustrari.

Potrivit spuselor noului coleg al lui Ciprian Marica, asa-zisul aranjament s-ar fi produs nu intrece cele doua echipe, ci la nivel de arbitru, Roberto Rosetti fiind acuzat ca ar fi tras cu spaniolii in mod intentionat. „Arbitrul a fost o catastrofa! Cand vad un asemenea arbitru, care a fluierat cu atata patima si atat de gresit impotriva noastra, nu pot decat sa cred ca meciul a fost aranjat”, sustine neamtul. Lehmann vine si cu un argument: „De exemplu, un jucator spaniol (n.r. David Silva) i-a dat un cap in gura lui Podolski si arbitrul a vazut totul. Chiar si tusierul a fost pe faza si i-a atras atentia, dar el s-a facut ca ploua”.

Totodata, goalkpeer-ul nemtilor a anuntat ca partida Germania-Spania a fost ultimul sau meci la un Campionat European , dar nu a precizat daca se retrage din echipa nationala. „Este o dezamagire ca am pierdut, iar acum nu putem sarbatori, petrecerea fiind in alta parte. Pentru mine a fost ultimul European, asa ca dezamagirea este dubla. Am avut meciuri bune si meciuri mai slabe, nu am putut mentine ritmul. Calificarea in finala este un mare rezultat”, a spus Lehmann.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea