Social

#dan diaconescu #cna #solicitare #otv #licenta post #inchidere OTV

Postul OTV ramane inchis

Postul OTV va ramane inchis, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins actiunea inaintata de patronul televiziunii, Dan Diaconescu, impotriva deciziei CNA de a suspenda licenta postului.

Dan Diaconescu va mai ataca insa aceasta sentinta la Inalta Curte de Casatie si Justitie in termen de 15 zile de la comunicare, dar, indiferent de raspunsul pe care il va primi, OTV nu va mai putea emite.

Decizia de inchidere a postului OTV a fost luata de Consiliul National al Audiovizualului pe 22 ianuarie, deoarece firma care administra televiziunea avea de achitat amenzi in valoare de peste 1 milion de euro.

De asemenea, potrivit presedintelui CNA, Laura Georgescu, propunerea de retragere a licentei pentru postul OTV s-a facut deoarece aceasta televiziune a facut "un abuz unic" in istoria CNA si in istoria Romaniei si a solicitat instantei atribuirea calitatii de "consumator captiv in raport cu CNA", primind chiar si acceptul pentru aceasta solicitare.

Sursa foto: sansanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea