Social

#poze facebook #acebook #poze sexy

Postezi poze sexy pe Facebook? Iata cum te percep "prietenii" virtuali

Femeile care publica fotografii sexy cu ele pe reteaua de socializare Facebook sunt considerate mai putin atractive din punct de vedere fizic si social, dar si incompetente.

Potrivit Psychology of Popular Media Culture, cercetatorii americani au creat doua conturi fictive de Facebook, unul in care poza de profil era sexy, posesoarea purtand o rochita rosie si o jartiera, si altul in care aceasta aparea in blugi, tricou si cu o esarfa mare la gat.

Participantii la studiu au fost rugati sa aprecieze atractivitatea fizica si sociala a femeii care detinea contul. Contul decent a primit un scor mai mare, cele care au vazut fotografia de profil considerand ca titulara este draguta, ar putea fi o prietena buna.

Cea mai mare diferenta s-a inregistrat in sectorul privind competentele, fapt care sugereaza ca aptitudinile femeilor tinere sunt considerate mai scazute ca urmare a fotografiilor sexy publicate, a declarat Elizabeth Daniels, profesor de psihologie la Universitatea Oregon.

Insa, cum o dai, nu-i bine! In vreme ce persoanele care publica fotografii sexy risca sa primeasca reactii negative din partea "prietenilor" virtuali, femeile care incarca pe Facebook fotografii decente pot pierde interesul si atentia din partea baietilor si a barbatilor.

Sursa foto: kanald.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea