Social

#conflict #becali #porumboiu

Porumboiu ii raspunde lui Becali: E un analfabet!

Disputa dintre Gigi Becali si adrian porumboiu continua, dupa ce patronul echipei FC Vaslui i-a dat replica sefului din Ghencea.

"Gigi Becali nu e altceva decat un analfabet si unui analfabet care isi epuizeaza cele maximum 200 de cuvinte din vocabular nu-i mai ramane altceva de facut decat sa injure. Pentru mine nu e nici singurul si nici ultimul mascarici care ma injura in felul acesta.

E de neinteles pozitia lui deoarece eu m-am purtat mereu elegant cu el. Daca eram altfel de om, acum era in alta parte, stie el unde.

Eu nu l-am jignit, am spus doar ca a declarat ca-l pune pe Argaseala sa ma sune fiindca probabil el e ocupat sa discute cu Barroso, dar de aici si pina la a folosi cuvintele pe care le-a rostit el e cale lunga.", a spus Porumboiu , conform Gazetei Sporturilor.

Gigi Becali l-a injurat pe Adrian Porumboiu ca la usa cortului, sambata, dupa ce patronul moldovenilor a declarat ca nu a fost contactat pentru a amana meciul Vaslui - Steaua, care s-ar fi disputat in aceeasi zi cu amicalul "ros-albastrilor" cu Real Madrid...

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea