Social

Portugalia a eliminat Anglia la penalty-uri, intr-un meci fantastic!:

Poate fi anul Portugaliei, caci formatia lui Figo a avut si o cantitate impresionanta de noroc in ultimul timp. In meciul cu Anglia, Portugalia a fost condusa cu 1 la 0 din minutul 3, autor Owen, dar britanicii au fost opriti sa se califice in semifinale din cauza unui gol salvator al lui Postiga, gol marcat in minutul 83. Astfel, 80 de minute au luptat portughezii pentru a putea sa egaleze.

La finalul timpului regulamentar , scorul era 1 la 1. Incepeau prelungirile, iar emotiile aveau sa creasca simtitor. .. Dupa 20 de minute de joc in afara primelor 90 regulamentare, Rui Costa aducea Portugalia pentru prima data in avantaj: 2 la 1. Anglia parea, de aceasta data, tara care va fi eliminata de la Euro 2004; dar, 5 minute mai tarziu, Lampard a primit o minge in careu, a avut timp sa se intoarca spre poarta si a sutat imparabil: 2 la 2! Toata lumea constientiza ca meciul va putea fi decis doar de loviturile de la 11 metri.

Norocul avea sa hotarasca cine se califica si cine pleaca de la Euro 2004. Beckham: sut peste poarta, ratare : 0 - 0 Deco: GOL: 1 - 0 Owen: GOL: 1 - 1 Simao: GOL: 2 - 1 Lampard: GOL: 2 - 2 Rui Costa: sut peste poarta, ratare: 2 - 2 Terry: GOL: 2 - 3 Ronaldo: GOL: 3 - 3 Hargraves: GOL: 3 - 4 Maniche: GOL: 4 - 4 Cole: GOL: 4 - 5 Postiga: GOL: 5 - 5 Vassell: sut aparat de Ricardo: 5 - 5 Ricardo (portarul Portugaliei): GOL: 6 - 5 Trei dintre golurile din penalty marcate de englezi au fost executate chiar pe centrul portii, stiindu-se ca, de regula, portarii isi aleg cate un colt; englezii au jucat la spectacol, dar nu au fost fericiti la final. ..

Portugalia s-a calificat in semifinale, Anglia este nevoita sa paraseasca turneul final al Campionatului European de Fotbal. Dupa meciul pierdut, in debutul competitiei, in fata Greciei, Portugalia a reusit sa castige 3 partide consecutive, toate spectaculoase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea